Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Despre

P1080274xUnde şi când m-am ivit în lumină nu ştiu,
din umbră mă ispitesc singur să cred
că lumea e o cântare.
Străin zâmbind, vrăjit suind,
în mijlocul ei mă-mplinesc cu mirare.
Câteodată spun vorbe care nu mă cuprind,
câteodată iubesc lucruri care nu-mi răspund.
De vânturi şi isprăvi visate îmi sunt ochii plini.

Biografie ” de Lucian Blaga

 

Am copilărit în sudul însorit al României, aproape de Dunăre, într-o libertate pe care ar trebui s-o aibă toți copiii. M-am școlit în Sibiu, locul meu preferat din România și, când m-am făcut mare, m-am mutat în București, unde am petrecut câțiva ani frumoși înainte de a mă muta în Olanda, în 2010. Locuiesc în Amsterdam, oraș pe care îl iubesc și care mă inspiră neîncetat: scriu, pozez, pictez, gătesc, visez.

Am început acest blog ca un jurnal public, pentru mine — cea din viitor care va dori să se uite înapoi la anii ce-au trecut — și pentru prietenii mei din România; el este acum un jurnal deschis tuturor celor interesați de viața în Olanda și nu numai. Scriu aici despre experiențele mele de român din diaspora, de expat (așa cum le place olandezilor să îi numească pe cei veniți din alte țări), despre viața mea de zi cu zi și despre diverse lucruri care mă pasionează. Mai am un blog, în limba engleză — Amsterdamian — care are ca focus Amsterdam și Olanda: locuri de vizitat, lucruri de făcut, interviuri cu oameni interesanți, instantanee din viața de zi cu zi etc.

Aici puteți citi un interviu în care povestesc despre mutarea în Olanda.

Spor la citit! Dacă doriți să mă contactați o puteți face prin intermediul secțiunii „Contact” sau pe Twitter și Facebook.