Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on 12 nov., 2016 in General, Jurnal | 0 comments

Se vede că a venit toamna

Nu sunt o persoană organizată.  Gândesc haotic, la o mie de lucruri în același timp, și la fel și execut, mai multe lucruri în același timp. Pentru că altfel mă plictisesc. Sau poate sunt foarte bine organizată, de reușesc să fac atâtea lucruri deodată. În cea mai mare parte a timpului, treaba asta funcționează perfect pentru mine. Însă uneori se întâmplă să adun mult prea multe, să consum toată energia și să mă trezesc într-o zi atât de obosită că nici un somn de-o săptămână nu mi-ar ajunge.

De curând am trecut printr-o asemenea stare, am avut un mini burn-out. A fost o perioadă stresantă la serviciu, s-a combinat cu efortul depus la atelierul meu de scriitură, bloguri și alte proiecte. Colac peste pupăză, s-a schimbat și ora, avem parte de mai puțină lumină zilnic, e frig și plouă. A trebuit să iau o pauză de la tot, să am, pentru o săptămână, timp cu adevărat liber. Chiar dacă m-am simțit rău și ar fi fost frumos să nu ajung în acest punct, a fost un lucru bun, mi-a reamintit că trebuie să o iau mai ușor, să am priorități și să mai păstrez o parte din timpul meu liber – liber. Toate lucrurile pe care le fac îmi fac plăcere, că de-aia le fac, dar și ele te pot epuiza. Așa că acum fac pauze mai lungi și mai dese de la tot, stau cu burta în sus și mă uit la seriale, citesc.

Trebuie să îmi reiau și programul de mers în parc, pentru că am rărit vizitele din cauza întunericului și a vremii. Și se simte. Azi e frig dar e ok, așa că o ies la o tură de vreo 7 kilometri. Am început iar să iau suplimente de vitamina D, și o să continui toată iarna, și am descoperit cu bucurie că Philips are la vânzare un aparat pentru terapie cu lumină care, zic ei, te ajută să treci mai ușor peste zilele de iarnă. Vreau să îmi iau unul și sper să aibă și efectul promis.

În altă ordine de idei, toamna asta a fost foarte frumos colorată, am făcut tone de poze cu frunzele în diverse nuanțe de galben sau ruginiu, cu lumina cea specială, de toamnă. În curând o să fac o excursie la Roma, deci o să mă deconectez puțin și o să vindec anxietățile cu niște pizza și înghețată,  cafea bună și arhitectură impresionantă, așa că sper să mă simt iarăși în formă maximă.

Și să încheiem cu niște culori frumoase, că nu degeaba am stat și-am selectat și prelucrat poze azi noapte, în loc să dorm 😛

Toamna în Amsterdam 01
Toamna în Amsterdam 02

\

Toamna în Amsterdam 03
Toamna în Amsterdam 04
Toamna în Amsterdam 05
Toamna în Amsterdam 06
Toamna în Amsterdam 07
Toamna în Amsterdam 08

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *