Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 8 dec., 2013 in General, Rețete vegetariene | 4 comments

Inspirație pentru rețete vegetariene – partea a doua

Pentru că lista mea cu website-uri de inspirație culinară a tot crescut în ultima vreme, m-am gândit că a sosit momentul unei continuări la articolul cu recomandări, poate prinde bine și altora.

La piață

Pure Vegetarian îmi place pentru că are rețetele aranjate frumos, gata de salvat sau imprimat – chiar dacă prefer să nu consum hârtia și nu am nevoie de ele imprimate, cred că e mai simplu să găsești instrucțiunile într-un singur loc, și nu amestecate cu pozele.

Le passe vite mi-a fost recomandat de un prieten portughez (tipa din spatele acestui frumos blog este o prietenă de-a lui); fata a studiat design și lucrul acesta se vede în prezentarea deosebită a rețetelor. Are unele rețete traduse și în engleză, dar pentru restul trebuie folosit Google Translate – deși portugheza este ușor de înțeles pentru un român.

Veggies on the Counter are o mulțime de rețete foarte interesante, în principal vegane (inclusiv câteva variante de burgeri absolut delicioși!).

Sprouted Kitchen – un alt blog plin cu bunătățuri; neapărat de încercat păstârnacul cu parmezan – fără ou, pentru că mie nu-mi place gustul 😛

101 Cookbooks este o colecție bună de rețete, nu numai vegetariene, dar cu o secțiune vegetariană destul de bogată.

Bakers Royale – inspirația perfectă pentru dulciuri; nu știu ce părere aveți voi, dar mie pozele lor mi se par cele mai tari!

Mayas esprit este un blog în limba română, cu rețete de tot felul, dar cu o bună colecție de vegetariene. Are, ca bonus, o secțiune cu poze cu pisici.

Codru de pâine pentru cei care au curaj să se apuce de făcut pâine. Mie îmi e dor să simt miros de pâine în casă, dar mai am multe de învățat până ajung să produc ceva care se poate și mânca, și mai am nevoie de mușchi, ca să pot să frământ coca așa cum trebuie.

Cred că o să mă opresc aici cu recomandările, sunt destule rețete cât să astâmpere foamea unei hoarde de vegetarieni (și nu numai) pentru câteva luni de acum înainte. Spor la gătit!

4 Comments

  1. mmmm, calorii normale … thx 🙂

  2. Am sa arunc o privire peste ele. Tocmai ce am venit de la piata am o gramada de legume in dotare, acum sa vedem ce voi prepara cu ele 🙂

    • Spor! Sigur găsești ceva bun pe acolo 😉

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *