Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 18 aug., 2018 in General, Jurnal | 0 comments

Relații interumane eșuate

Ăsta e titlul perfect care descrie perioada prin care trec momentan. Am impresia că trebuie să fac față unei provocări care nu se mai termină, că trebuie să regândesc felul în care interacționez cu oamenii, prieteni, cunoștințe și necunoscuți la un loc. Am avut zile în care mi s-a părut că totul mergea atât de anapoda că nu-mi venea a crede, era ca un film prost în care orice discuție generează o neînțelegere, orice relație nu e ceea ce părea a fi. 

M-am întrebat ce se întâmplă, parcă pe vremuri eram bună la asta, mă descurcam cu oamenii. Mi-oi fi pierdut abilitățile, cine știe. Cică de vină ar fi alinierea planetelor, multe retrograde și multe eclipse, care ne-au zăpăcit de cap, și se pare că nu sunt singura care trece prin această experiență, mi s-au mai văitat câteva prietene. Eu nu-s cu astrologia, dar momentan orice explicație e binevenită. Și cu cât trece mai repede, cu atât mai bine. Nu știu, s-au terminat retrogradele sau nu? 

Dune

E normal ca din când în când, mai ales când noi înșine trecem prin schimbări, să reconsiderăm relațiile cu ceilalți. Probabil că așa e și sănătos, deși nu e prea plăcut. N-au fost numai eșecuri, au fost și câteva interacțiuni reușite, care au căpătat mai multă valoare, fiind așa izolate în mormanul de chestii care nu merg.

Sper să se așeze lucrurile până la urmă și să mai am și prieteni când se întâmplă asta. Altfel cred că apelez la soluția pe care o tot menționez, mutatul în pădure și traiul liniștit în mijlocul veverițelor. 

Semnatura

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gânduri de toamnă | Dana rozMarin - […] terminat și perioada de care mă văitam în articolul precedent, aceea a relațiilor interumane eșuate, slavă zeilor, planetelor care…

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *