Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 14 aug., 2016 in General, Jurnal | 0 comments

Duminică, nuferi, treburi pisicești

Acest weekend a fost dedicat mult iubitei șederi. Și vizionării celui de-al doilea sezon din Daredevil. Pisoiul Eric, foarte fericit fiind că stau acasă și că are spectatori, s-a apucat de niște tumbe mai speciale, pe care le face, din fericire, doar din când în când. Și cum alerga el așa, pe pereți, sărind din loc în loc, a reușit să își strice stâlpul/mobila de cățărat. Ce-i drept, îl are de când era pui, era momentul să se rupă sub greutatea fundului de motan adult imens. Ca o paranteză: zilele trecute a reușit să îndoaie un mâner de umbrelă, cred că devine un fel de Van Damme pisicesc…

Așa că ne-am ocupat de adunat bucăți împrăștiate, pământ căzut din ghivecele lovite în cădere, am evaluat pagubele și-am hotărât că e momentul să îi cumpăr un mobilier pentru pisici pe noile lui dimensiuni. De fericire, s-a apucat să mănânce trandafirii pitici. Erau uscați, oricum, era timpul să le tai florile, pentru împrospătare. E tare bine să ai un ajutor de nădejde, un fin observator al florilor din casă, și perfecționist pe deasupra! Poza e de mai târziu, când am avut timp să ne și jucăm cu trandafirii decupați. A se observa mobilierul peticit – are un țâmburuș de metal acolo și Eric insistă să îl mănânce.

Eric si trandafirul

Azi am ieșit un pic la plimbare în Westerpark și am admirat nuferi. Sunt două băltoace ascunse vederii, pe marginea cărora îmi place să mă plimb din când în când, pentru că e liniște și pace acolo. În perioada asta sunt pline de nuferi, a fost o surpriză minunată când le-am descoperit. Am luat și aparatul azi, ca să fac poze, și deja unul dintre lacuri a fost curățat, mai are doar câțiva, dar celălalt e la fel de plin cum era acum o săptămână. Cum nu am ocazia să văd nuferi prea des, am făcut o tonă de poze, că erau tot felul: mai albi, mai galbeni, mai rozalii.

Nuferi 01
Nuferi roz
Lacul

Puteți să vedeți mai multe poze în galeria de pe Amsterdamian.

Mâine e luni și-o luăm de la capăt cu distracția, dar mă simt odihnită și zen după aceste zile, plus că am planificate niște ieșiri în locuri frumoase, așa că mă motivează să nu mă mai gândesc cu ură la doamna Zi De Luni. Acum vă las, că mai am trei episoade și termin sezonul!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *