Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on 10 apr., 2016 in General, Jurnal | 4 comments

O duminică sub cireșii înfloriți

Am fost rasfățați din nou cu soare în weekend. În timp ce-mi beam cafeaua de dimineață, cochetam un pic cu ideea de a lua trenul până la Zandvoort, la mare. Mi-e dor să văd marea. Nu eram prea convinsă: ba c-o fi prea vânt, ba prea aglomerat, ba că n-am chef să văd gara. Problema a fost rezolvată ușor de către Andra, care mi-a propus o plimbare în Westerpark. Și ce frumos a fost!

Cireși înfloriți 01

Au înflorit și cireșii japonezi și magnoliile. Mai mare dragul să stai pe iarbă, sub pomi, și să te uiți în sus. Am petrecut ceva timp pe acolo, ne-am plimbat, am luat prânzul la WestergasTerras apoi am luat o cafea de la Espresso Fabriek și ne-am așezat sub magnolii, că deja făcusem supradoză de flori de cireși. Și-am stat acolo și-am povestit până ne-a alungat un vânticel răcoros care își făcuse apariția subtil și care ne făcea să ne gândim deja să scoatem căciulile din geantă.

Aștept mai multe zile ca asta, să uit c-a fost iarnă și că există căciuli pe lume 🙂

Cireși înfloriți 02
Cireși înfloriți 03
Papagalul
Magnolie 01
Magnolie 01
Magnolie 03

4 Comments

  1. deci la voi fu mai cald ca la noi. ma scoate din pepeni vremea asta,e drept ca s-a mai incalzit, da cand se pune pe o mini-furtuna din senin…Pfii, cu haina de iarnan aprilie…Astept ciresii de Londra ca si cand

    • Sinceră să fiu, m-am mirat foarte tare când i-am văzut înfloriți, cu vremea pe care am avut-o 😀 Azi însă am luat geaca de primăvară pe mine! Iupiii!

  2. Te invit cu mare drag la Haarlem intr-un weekend,sa mergem la Zandvoort prin padure si ,,duinen „.Abia astept sa dea fruna verde,este super.Un pic spannend sa te intalnesti cu turme de buffalo sau cu caprioare di cerbi ce pasc nestingheriti in rezervatie. ..asa ca,te astept cu drag!

    • Să știi că o să onorez invitația!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *