Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 22 feb., 2022 in General, Jurnal | 0 comments

O zi specială: 22.02.2022

De cum am deschis diversele canale ale Internetului, azi dimineață, am fost invadată de mesajele despre ziua palindrom pe care o avem în față. Despre cum este o zi specială, în care ar trebui să facem lucruri speciale. M-am uitat pe geam: ploaie și vânt, la fel ca în ultima săptămână. De mers pe undeva nu se punea problema. Februarie chiar a fost luna vântoaselor aici, în Olanda. Furtuna Eunice, cu prietenii ei, Dudley și Franklin, ne-au aranjat bine de tot. Au pus capăt unei luni întregi de vânt puternic. De acum, dacă tot se zice că palindromul ăsta e momentul schimbărilor, sper să se schimbe și vremea.

Dar să revenim la mine. Ce să fac eu special azi? Pentru că tot am dormit prost și m-am trezit fără chef, am hotărât că ar fi bine să încep prin a nu munci de dimineață. În loc de muncă, m-am uitat la ultimul episod din Euphoria, care mi se pare o capodoperă cinematografică. Dacă am fost dezamăgită de finalul primului sezon, și-a luat revanșa cu al doilea. Serialul ăsta mă umple de energie creatoare, mă face să îmi doresc să creez și eu ceva frumos. Așa că după ce l-am terminat, m-am gândit că ar fi frumos să pictez ceva, pentru că nu am mai pictat de mult. Sunt într-o perioadă în care mă obsedează culoarea galben, așa că mi-am făcut două tablouri de adus soarele în casă.

Picturi galbene

Aveam mare nevoie să mă deconectez un pic, având în vedere că în ultima perioadă m-am cam strofocat și weekend-urile ca să reușesc să termin tot ce aveam de făcut. Azi e una din acele zile în care mă simt învăluită în energie creatoare, aș picta toată ziua, aș face poze, filme, aș scrie.

Din păcate, nu pot să fac asta toată ziua, o să și muncesc un pic. Trebuie să planific o zi, în curând, de închis toate cele și mers undeva la limpezit creierii. O zi în care să îmi las mintea să zburde, să mai genereze idei noi (dacă vrea), sau pur și simplu să se recreeze.

Voi ați făcut ceva special astăzi?

Semnatura

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *