Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 24 sept., 2013 in General | 0 comments

Lectura întârziată de marți

Era cât p-aci să uit că azi e marți și e momentul să vă prezint cele trei recomandări pe care le aveam pregătite. În mintea mea se făcuse deja cam joi, ca să fie weekendul mai aproape…

P1040839 copy

Prima recomandare nu este tocmai un articol, ci un test care circulă acum pe Internet și pe care e foarte probabil să-l fi văzut deja. Dacă nu, vă recomand să testați cât de bine vedeți culorile. Testul se găsește aici. Mie mi s-a părut tare distractiv și am obținut scor 4, care este foarte bun – cel mai bun este zero –  (aparent am ceva probleme prin zona nuanțelor de verde-albastru). Tot ce trebuie făcut este să rearanjați culorile în funcție de nuanțe, pornind de la cele din capăt care sunt fixe. Necesită ceva concentrare și este un pic cam obositor pentru ochi, așa că luați un ceai și relaxați-vă puțin înainte.

Mi-a mai plăcut un articol despre o petrecere de cartier (cu vecinii, pe stradă), de la Vica, ale cărei poze mă fac să-mi pară rău că nu am fost și eu duminica trecută la petrecerea organizată la mine în zonă. Și olandezilor le plac tare mult petrecerile de genul ăsta și consider că este o metodă foarte plăcută de a socializa, a-ți cunoaște cartierul, cu toți nebunii lui și cu toți oamenii minunați și, eventual, de a mai vinde ceva vechituri de prin casă.

A treia recomandare este website-ul unei fete care face niște poze tare frumoase: Mirela Niță; ca inspirație pentru cei interesați.

O seară frumoasă!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *