Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 8 iun., 2016 in General, Jurnal | 0 comments

Visez la somn

Fac parte din acea categorie de oameni care dorm bine de 4 ori pe an. Dacă au noroc. Nu am insomnii. Dorm, în general, destul, dar nu mă odihnesc. Visez mult, foarte mult. Mă trezesc în fiecare dimineață obosită, pentru că toată noaptea am alergat după trenuri, m-am luptat cu zombies sau am pilotat nave extraterestre. Sau multe alte minuni. Îmi petrec nopțile în lumi paralele, am treabă de făcut pe acolo și oamenii din lumea asta nu înțeleg de ce mi-e mie somn, dacă am dormit opt ore!

În ultima lună am fost foarte ocupată, am avut și două prietene în vizită, am făcut o grămadă de chestii. Mă simt epuizată, dar somnul tot nu vrea să mă ajute. Mai am și altă problemă: mi-e somn toată ziua, dar după ce ajung acasă de la serviciu, mă lovește energia. Azi am venit hotărâtă să mă culc un pic, înainte de orice altceva. Între timp am prelucrat niște poze, răspuns la niște mailuri, dat cu aspiratorul, făcut ardei umpluți, m-am jucat cu animalul și am scris și aici. Am uitat de somn. Dar o să mă culc devreme.

Promit să închid calculatorul și să citesc ceva ca să mă ia somnul! După ce văd vreo două episoade din Grace and Frankie 😀 Visez la un somn fără cu puține vise, din care să mă trezesc abia când o suna alarma mâine de dimineață. Un somn de pisică. Știe cineva o rețetă de poțiune magică pentru așa ceva?

Unul din scopurile acelei vacanțe pe care vreau să o petrec acasă în această vară este și recuperarea somnului pierdut. Regăsirea acelei energii pe care o am de obicei în vacanță dar o consum pentru a vizita diverse. Nu știu dacă o să am succes în această căutare, dar merită încercat. Hai somn ușor, să dormim cu toții așa ca Eric:

20150629_171516 (1)

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *