Pages Menu
RssFacebook
Categories Menu

Posted by on 24 oct., 2016 in General, Jurnal | 4 comments

Cafeneaua cu pisici

S-a deschis de vreun an, și-am tot zis că ajung și eu acolo. Pentru că au un program foarte strict și trebuie să faci rezervare cu ceva timp înainte, am ajuns abia acum. Nici că se putea nimeri mai bine. Am avut o săptămână foarte stresantă, și la serviciu și-n afara lui, s-au adunat multe și am hotărât că-n acest weekend nu mai fac nimic, doar șed cu burta-n sus și cu pisoiul lângă mine. În mare, cam asta am făcut, singura ieșire fiind cea la cafeneaua cu pisici, că nu-mi mai ajungea un mâț să alung stresul, aveam nevoie de mai mulți.

Adunarea la masa
Siesta

Mi-a plăcut la Kattencafé Kopjes. Este cât o sufragerie mai mare, aranjată în stil nordic și cu elemente vintage. Peste tot, pe pereți, e plin de scări pentru pisici, cutii și copaci ca să se ascundă când se satură de vizitatori. Pisicile, ca orice pisici care se respectă, te bagă în seamă dacă au chef. Una singură se plimba pe la oameni prin poală, restul dormeau sau își vedeau de treaba lor de pisici. Unul dintre cotoi era păzit în permanență de cineva pentru că încearcă, cu orice preț, să înhațe prăjitură, și nu are voie nici măcar un pic, fiind bolnav de diabet. Sunt toate adoptate de la azil și par să fie fericite acolo. Mai puțin Donnie, diabeticul, pentru că nu reușea să fure nimic.

În principal este un spațiu unde poți admira în voie opt pisici în timp ce bei o cafea, o limonadă, mănânci o prăjitură sau un sandviș. Eu am încercat o prăjitură red velvet și a fost bună. Timpul alocat este de două ore și e un număr limitat de persoane în același timp în cafenea, ca să nu streseze pisicile foarte tare. Clar un loc de încercat dacă ești iubitor de pisici!

Adresa: Marco Polostraat 211, 1057 WK Amsterdam; deschisă de miercuri până duminică, între 10:00-19:00.

Donnie, hotul de prajituri
Pisica iubareata
Prajitura

4 Comments

  1. Ce interesant! Foarte tare conceptul, n -am mai auzit pana acum. Ce mi-ar placea si mie sa le smotocesc! 😂
    De fapt mi-ar placea foarte tare o pusicuta si acasa. M-am tot uitat, gandit… singura problema este ca Azorel nu le indrageste prea tare 😂😂

    • Trebuie sa il duci pe Azorel micul catel la adapostul de animale sa isi aleaga el o pisica. Sau sa le refuze pe toate 😛 Poate gaseste una care are comportament mai de caine si se inteleg bine.

  2. Si in Bucuresti e locatie asemanatoare, e o placere sa mergi acolo 🙂

    • He he, Miau cafe! Nu știam de existența ei, foarte drăguț!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *