Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 11 mart., 2014 in General | 0 comments

Lectura de marți seara

Lectura asta este, de fapt, pentru miercuri dimineața, fiindcă mai e marți doar în Olanda în momentul în care ea apare pe blog. Așa că sper să vă delectați la o cafea cu cele câteva articole adunate în ultima vreme.

Cărți pentru toată lumea

Un articol despre cum este să fii străin – vine din India, de data asta.

Un blog de călătorii, drăguț, cu poze frumoase și informații utile, pe care l-am descoperit recent.

Inspirație pentru fete, 40 de ținute pentru vacanța de primăvară, de la Tomata cu scufiță.

Elena Cîrîc anunța recent organizarea unei curse – The Color Run, în parcul Tineretului, în București, cursă care cred că va fi extrem de haioasă. Care sunteți p-acolo, mergeți și faceți poze!

Niște artă stradală frumoasă, cu biciclete, și un gard pe care mi l-aș dori și eu, de pe unul din website-urile mele preferate – Colossal, plus un pat pentru pisică în formă de burger; cred că pisica mea deja și l-a pus pe lista de cadouri pentru ziua ei!

Și, în cazul în care v-a scăpat, adaug aici și articolul pe care l-am scris pentru Vacante!Vacante!, despre plecarea mea din România, traiul în Amsterdam și de ce sunt încă aici. Găsiți acolo linkuri și către alte povești ale românilor plecați prin lume, plus minunatele călătorii ale Mihaelei, așa că e un fel de trei în unu’, să tot citiți.

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *