Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted by on 21 ian., 2014 in General | 0 comments

Lectura de marți – ianuarie

Pentru cafeaua de azi am adunat câteva bloguri variate. Să fie de toate, pentru toată lumea!

Cafea cu vanilie și scorțișoară

Primul pe listă este un blog proaspăt, cu un stil un pic mai altfel, care îmi place foarte mult, mai ales că apariția lui în lumea virtuală mi se părea un pas absolut necesar, după ce am urmărit pe Fb toată povestea cățelușei Lola. Așadar, uite un blog de răsfoit și de urmărit, Dragă Lola 🙂

Apoi, pentru că afară e cald și pare primăvară și mă apucă deja gândurile despre ce-o să plantez anul ăsta în grădină, am dat peste un articol cu ceva idei foarte tentante; poate mă apuc de un nou proiect, deși am deja un turnuleț de ghivece în grădină – însă nu sunt așa, în zig-zag, ca turnurile din poze.

Plin de idei minunate de design, pentru o viață colorată, website-ul Adelei Pârvu.

Am descoperit blogul ăsta de curând, și m-am tot distrat citind articolele pline de umor, realism și care prezintă viața românească (chiar și pe cea de la țară) așa cum e ea. La parastas, deși abordează un subiect nu tocmai vesel de felul lui, o să vă amuze cu siguranță.

Ierburi uitate are în plan să ne reamintească toate acele ierburi, fructe și flori pe care bunicii noștri obișnuiau să le mănânce, dar pe care noi le-am uitat aproape de tot. Îmi place ideea foarte mult, sper să încercați măcar ceva din toate recomandările de acolo.

La final vă las cu niște videoclipuri fără muzică.

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *