Pages Menu
Categories Menu

Posted by on 11 oct., 2013 in General | 0 comments

Cine vrea să fie voluntar?

Acum ceva vreme am dat peste un anunț al celor de la LSRS (Liga Studenților Români din Străinătate), în care anunțau că sunt în căutare de voluntari. M-am gândit imediat la acei cititori ai acestui blog care își doresc să își găsească un job sau o activitate de voluntariat care să le ofere ceva experiență pentru îmbunătățit CV-ul; poate unii dintre voi veți găsi această ofertă ca fiind interesantă. Pe vremea studenției am făcut și eu voluntariat, ba chiar și după aceea și consider că este o modalitate excelentă de a aduna experiență, de a cunoaște oameni, de a face ceea  ce-ți place (de ce nu?) sau de a-ți umple timpul, dacă ai prea mult la dispoziție. Iar în acest caz, în particular, cred că este o bună modalitate de a interacționa cu alți studenți români, de a socializa și de a face parte din diverse proiecte interesante.

Cine sunt oamenii ăștia? Așa cum spune și numele, LSRS este o ligă a studenților români din străinătate, al cărei obiectiv principal este apărarea drepturilor și intereselor mebrilor săi dar are în plan și „sprijinirea contribuției lor la dezvoltarea României „, adică încearcă să-i convingă să se întoarcă în țară  🙂 Intrați pe website-ul lor ca să aflați tot ce vă interesează, să citiți despre toate proiectele pe care le au în desfășurare, și să vedeți dacă v-ar interesa activitatea de voluntariat în acest mediu, sau, dacă sunteți studenți, poate vă pot ajuta ei pe voi în vreun fel. Au și pagină de FB, cea pentru Olanda vă așteaptă aici cu informații și noutăți interesante pentru studenții din această țară.

Cine poate aplica pentru o poziție de voluntar? Orice român, student sau absolvent al unei instituții de învățământ superior din străinătate. Dacă vă face cu ochiul, puteți să aplicați trimițând un CV și o scrisoare de intenție de 100-150 cuvinte la adresa: hr@lsrs.ro. Aceeași adresă o puteți folosi și dacă aveți întrebări pentru ei.

Sper ca acest articol să fie util unora dintre voi; să mă anunțați și pe mine dacă v-au primit!

Post a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *